Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bagel med eggesalat og røkelaks

Bagel med eggesalat og røkelaks

Ingredienser

porsjoner

Eggesalat:

  • 3 stk. egg
  • 1 ss seterrømme eller crème fraîche
  • 1 ss majones
  • 1,5 ts sennep
  • 1 stk. finhakket vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 0,5 ts tabasco

Bagels:

  • 4 stk. bagel
  • 1 stk. hodesalat
  • 8 skiver røkelaks
  • 2 stk. finsnittet vårløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bagel fylt med eggesalat, røkelaks, salat og vårløk er nydelig lunsj! Her har du oppskriften. Enkelt, raskt og veldig veldig godt. Og eggesalaten holder seg godt i flere dager i kjøleskapet, så her har du lunsj til mange dager!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Eggesalat:

  • 3 stk. egg
  • 1 ss seterrømme eller crème fraîche
  • 1 ss majones
  • 1,5 ts sennep
  • 1 stk. finhakket vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 0,5 ts tabasco

Bagels:

  • 4 stk. bagel
  • 1 stk. hodesalat
  • 8 skiver røkelaks
  • 2 stk. finsnittet vårløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Eggesalaten kan spises med en gang, men har godt av å stå minst en time i kjøleskap for at smakene skal sette seg ordentlig og at konsistensen skal bli optimal. Den holder seg godt i kjøleskapet i 4-5 dager.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 22:00:20