Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Argentinske empanadas

Argentinske empanadas

Ingredienser

porsjoner

Deig:

  • 5 dl hvetemel
  • 150 g smør
  • 0,5 ts salt
  • 1 dl kaldt vann
  • 1 stk. egg

Fyll:

  • 600 g kjøttdeig
  • 1 stk. løk
  • 50 g sorte oliven
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss eddik, 7 %
  • 1 ss tomatpuré
  • 2 ss worchestershiresaus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (11)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Nydelig kjøttfyll innbakt i deig - nesten som en liten innbakt pizza.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Deig:

  • 5 dl hvetemel
  • 150 g smør
  • 0,5 ts salt
  • 1 dl kaldt vann
  • 1 stk. egg

Fyll:

  • 600 g kjøttdeig
  • 1 stk. løk
  • 50 g sorte oliven
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss eddik, 7 %
  • 1 ss tomatpuré
  • 2 ss worchestershiresaus

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Serveres med chimichurri saus.

 

Tips: Lag gjerne empanadas dagen i forveien, sett kaldt, og stek rett før du skal servere dem. Husk å dekke til med plastfolie når de står kaldt. I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 11:00:02