skip navigation
matprat logo
Kyllingfilet med ratatouille 3c (ekstra)

Slik steker du kyllingfilet

Det er ikke så vanskelig å steke en hel kyllingfilet. Prøv selv!

1. Kyllingfileten bør ligge i romtemperatur ca. 30 minutter for det skal stekes. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir før steking for finere stekeskorpe og dryss på salt og pepper eller annet krydder.

2. Stek kyllingfileten i margarin i en middels varm panne.

3. Stek i 2 minutter på hver side. Legg på lokk, skru platen ned et trinn, og etterstek i 6-8 minutter avhengig av tykkelsen på kyllingfileten.

4. Lag eventuelt et snitt i kyllingfileten for å se om den er ferdig. De fleste foretrekker kyllingfilet gjennomstekt, uten at den er overstekt

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.5.1.21, server:MP-PRD-WEB06 25.05.2017 22:04:05