skip navigation
matprat logo
Tyttebær

Tyttebær

Tyttebær er uunnværlig tilbehør til alle slags kjøttretter!

Utover høsten rødmer det av tyttebær rundt tuer og stubber over hele landet, og det er fort gjort å sanke noen liter bær for å ha til vinterens kjøttmiddager. Rørte tyttebær eller tyttebærsyltetøy er for mange obligatorisk tilbehør til kjøttkaker, lam, viltkjøtt og stek. Tyttebær er også helt nødvendig i trollkrem, og er du frekk kan du godt bruke tyttebærsyltetøy i bløtkaken.

Mange elsker den syrlige og bitre tyttebærsmaken mens andre ikke kan fordra den. Smaker man nøyere etter, dukker det opp både sødme og pikant aroma som kan kombineres med mange andre smaker.

Tyttebær er struttende fulle av antioksidanter, og inneholder benzosyre som gjør at de har svært lang holdbarhet.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.53, server:MP-PRD-WEB10 17.12.2017 03:27:27