Indrefilet av kalv Indrefilet av kalv er absolutt den største delikatessen på kalven. Den kan selges hel, i skiver eller som tykke medaljonger. Les mer
Indrefilet av storfe Inneholder kun 3,7% fett. Indrefileten sitter på innsiden av ryggen. Den kan stekes hel eller i deles opp i klassiske biffer. Les mer
Indrefilet av svin Dette er det møreste stykket. Inneholder bare 3.6% fett. Fileten kan stekes hel eller i skiver, men må stekes forsiktig og gjerne være litt rosa inni. Les mer
Ingefær Ingefær har vært dyrket i Kina, India og flere afrikanske land i mange tusen år. Det er den kraftige underjordiske rotknollen som er spiselig.Den er lys brun utvendig med en svak gulgrønn farge innvendig. Fersk ingefær brukes som krydder og har en langt friskere smak enn tørket.Les mer
Isbergsalat Isbergsalat danner meget faste hoder som nesten ser ut som et lite kålhode. Bladene er tykke, saftige og meget sprø. Innerst i hodet er de lyse og nesten fargeløse og ytterst helt grønne. Smaken er mild og nøytral. Les mer
Isop Isop er en plante som har tynne grener med små grønne blader og vakre små blomster. Smaken er litt bitter. Både bladene og blomstene blir brukt som krydder. Les mer