skip navigation
matprat logo
Vannbakkels 3a

Grunnutstyr i kjøkkenet

For å kunne jobbe både effektivt og godt i kjøkkenet er det en fordel å ha et visst utvalg av nødvendige redskaper. Vi gir deg listen over de viktigste kjøkkenredskapene.

Stekepanne (en liten og en stor, gjerne med høy kant)

1 kjele ca 3 l

1 kjele ca 1 l

Liten skarp kniv/rotkniv

Større skarp kniv (19-22 cm)

Tresleiver

Visp

Slikkepott

Skjærefjøler (gjerne med fargekode! En til kjøtt og en til grønnsaker)

Rivjern

Boksåpner

2-3 arbeidsboller i ulike størrelser

Sikt eller dørslag

Litermål

Pepperkvern

Ildfast form

 

Kjekt å ha:

Vid kjele/panne med lokk (ca 3-4 l)

Brødrister

Vaffeljern

Stavmikser eller hurtigmikser

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.51, server:MP-PRD-WEB06 21.11.2017 18:33:43