Svin Skinkebiff

SvinSkinkebiff

Skinkebiff er ca. 2 cm tykke skiver av svin flatbiff fra skinka. Biffene er magre, men likevel saftige, og er et ypperlig valg om man vil ha sunn og rask middag.

Skinkebiff

Sammen med svin indrefilet,  svin ytrefilet, svin flatbiff, svineschnitzel og renskåret svinekjøtt i strimler regnes også skinkebiff som renskåret svinekjøtt, som er benfritt kjøtt med lite fett.

Tilberedning

Brun skinkebiffene raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Etterstek deretter på lavere temperatur i ca. 2-3 minutter på hver side.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 70 °C
Gjennomstekt: 76 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g skinkebiff per person.

Alternative råvarer

Svin ytrefilet i skiver eller svineschnitzel.