Svin Renskåret svinekjøtt i strimler

SvinRenskåret svinekjøtt i strimler

Renskåret svinekjøtt i strimler skjæres fra flatbiff, og er strimlet svinekjøtt av beste kvalitet. Strimlene kan brukes til raske og sunne hverdagsmiddager som for eksempel supper, gryter og wok.

Tilberedning

Renskåret svinekjøtt i strimler freses raskt i varm panne i olje i ca. 2 minutter. I en enkel suppelapskaus eller lignende kan strimlene tilsettes direkte i retten uten at de freses først, og deretter trekke i 5-8 minutter til de er gjennomkokt.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g renskåret svinekjøtt i strimler per person.

Alternative råvarer

I stedet for renskåret svinekjøtt i strimler kan du kjøpe svin flatbiff eller svineschnitzler og strimle kjøttet selv eller velge strimlet mørbrad av svin. Dette er et bedre alternativer enn å velge strimlet svinekjøtt av bog.



Aktuelle filmer