Svin Lettsaltet sideflesk

SvinLettsaltet sideflesk

Lettsaltet sideflesk er sideflesk av svin som er urøkt. Det brukes blant annet til tradisjonelle retter som flesk og duppe, erter, kjøtt og flesk, raspeball, pannekaker og lapskaus.

Lettsaltet sideflesk

Tilberedning

Stek lettsaltet flesk på relativt svak varme.

Beregning per person

Hvor mye lettsaltet flesk man beregner per person varierer med hvilken rett man lager.

Alternative råvarer

I en del tilfeller kan man erstatte lettsaltet sideflesk med bacon. 


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Salt kjøtt

  • Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Koke- og grytekjøtt

Aktuelle filmer

Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok