Storfe Oksehale

StorfeOksehale

Oksehale er akkurat det navnet sier, nemlig halen fra storfe. 

Oksehale

Noen mener faktisk oksehalen er det beste på dyret. Den trenger lang koketid for å bli mør, men da blir til gjengjeld kjøttet fantastisk og kraften enda bedre. Du bør absolutt smake oksehalesuppe!

Tilberedning

Brun først oksehalene i en varm panne. La dem deretter trekke i vann/kraft i 2-4 timer til kjøttet lett lar seg løsne fra bena.

Beregning per person

Beregn 1 kg oksehale for oksehalesuppe til 4-5 personer.


Aktuelle oppskrifter



Aktuelle artikler

  • Koke- og grytekjøtt

  • Det franske kjøkkenets flaggskip


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok