Storfe Mørbrad i skiver

StorfeMørbrad i skiver

Mørbrad er det møreste biffkjøttet på låret. De finfibrede og møre biffene er ofte helt på høyde med biffer fra både ytrefilet og entrecôte.

Mørbrad i skiver

Tilberedning

Stekepanne: Stek biff i panne på sterk varme til kjøttsaft pipler ut på oversiden. Snu biffen og vent til det pipler, for medium stekt biff.

Grill: Grill skivene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke de videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 68 °C
Gjennomstekt: 74 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g biffkjøtt per person.

Alternative råvarer

I stedet for mørbradbiff kan du velge biff av indrefilet, ytrefilet, entrecôte, adduktor fra flatbiff, flat iron steak eller flat iron filet.




Aktuelle filmer