Storfe Flatbiff

StorfeFlatbiff

Flatbiff er magert storfekjøtt som er godt egnet til oksestek, roastbiff, sauteer og finere gryteretter. Mørnet flatbiff er også godt egnet til ca. 2 cm tykke biffer.

Storfe flatbiff

Tilberedning

Oksestek: Stek oksestek i ovn på 125 °C, 1,5 kg trenger ca. 2,5 times steketid. Mindre steker på under 1,5 kg brunes først.

Roastbiff: Brun roastbiff raskt i varm panne, og stek deretter i ovn på 125 °C. 1,5 kg trenger ca. 1 times steketid.

Biffgryter (ragu): Skjær flatbiff i passe store terninger eller strimler og brun dem raskt i en varm panne. Brun små porsjoner av gangen. Ha kjøttet i biffgryta og la kjøttet trekke i ca. 30 minutter til det er godt og mørt.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Oksestek:  65 °C (medium), 70 °C (gjennomstekt)

Roastbiff: 58 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g flatbiff per person.




Aktuelle filmer



Flere filmer