Storfe Ytrefilet i skiver

StorfeYtrefilet i skiver

Ytrefilet i skiver, eller biff av ytrefilet, kan serveres både som en god biffmiddag i helgen og når man har gjester. I tillegg er biff av ytrefilet magert kjøtt som gjerne kan serveres som en sunn og rask middag, når man har det rette tilbehøret.

Denne kan deles opp i

Tilberedning

Stek biffer av ytrefilet på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffene medium stekt.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 60 °C

Medium pluss: 65 °C

Gjennomstekt: 70 °C

 

Beregning per person

Beregn ca. 200 g ytrefilet i skiver per person.

Alternative råvarer

I stedet for biff av ytrefilet kan du velge biff av indrefilet, mørbrad, entrecôte eller flatbiff.


Ytrefilet i skiver kan deles opp i



Aktuelle filmer