Storfe Entrecôte uten ben

StorfeEntrecôte uten ben

Entrecôte er den fremste delen av kamstykket. Kjøttet er mørt og har fin fettfordeling som gjør det saftig og velsmakende.

Denne kan deles opp i

Storfe entrecôte utside IKKE BRUK

Entrecôte

Entrecôte er ypperlig stekt hel både i ovn og på grillen, og selvfølgelig som biff. Biffer av entrecôte skjæres ca. 1,5 cm tykke.

Tilberedning

Hel entrecôte brunes først raskt i stekepanne, og stekes deretter i ovn på 125 °C.  1,5 kg stekes i 2,5 timer.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60 °C
Medium pluss: 65 °C
Gjennomstekt: 70 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g hel entrecôte per person.


Entrecôte uten ben kan deles opp i



Flere filmer