Reinsdyr Reinsdyrkoteletter

ReinsdyrReinsdyrkoteletter

Reinsdyrkoteletter er reinsdyrsadel skåret i skiver. De kan være enten enkle eller doble.

Reinsdyrkoteletter er reinsdyrsadel skåret i skiver. De kan være enten enkle eller doble.

Reinsdyrkoteletter

Tilberedning

Reinsdyrkoteletter brunes først raskt på hver side i en stekepanne på sterk varme, og etterstekes deretter på svak varme ca. 2 minutter.

Beregning per person

Beregn 200-300 g reinsdyrkoteletter per person.

Alternative råvarer

Koteletter av hjort eller lam.


Stek kotelettene på samme måte som lammekoteletter


Anbefalt tilbehør

Gode sauser til reinsdyrkoteletter


Aktuelle artikler

  • Øl til kjøtt

  • Reinsdyrkjøtt: På kjøkkenet

  • Reindrift


Nyttige artikler

  • Tilbehør til vilt

  • Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr