Lam Lammecarré

LamLammecarré

Disk opp med lammecarré hvis du vil imponere gjestene dine. Ved å binde sammen to lammecareer får man en lammekrone som er et imponerende syn ved servering.

Lammecarré

Lammekrone

Tilberedning

Brun lammecarreen først raskt i en panne, og stek den deretter i ovn på 125 °C i ca. 20 minutter.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60-65 °C
Medium pluss: 70 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn 250-300 g per person.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Stykningsdeler av lammekjøtt

  • Fin vin til lammenam

  • Fakta om sau og lam

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok