Lam Lam ytrefilet

LamLam ytrefilet

Ytrefilet av lam er ypperlig til helsteking, enten i ovn eller på grillen.

Lam ytrefilet med fettkappe overside

Lam ytrefilet med fettkappe underside

Tilberedning

Brun ytrefilet av lam raskt i en varm panne. Etterstek i ovn på 125 °C i ca. 20 minutter. La kjøttet hvile før servering.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60-65 °C
Medium pluss: 70 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g ytrefilet av lam per person.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Menyer

  • Internasjonalt lam

  • Fakta om sau og lam

  • Sauekjøtt er smakfullt og godt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok