Lam Lammebryst med nakke

LamLammebryst med nakke

Lammebryst med nakke brukes til fårikålkjøtt. Man kan også bruke kjøttet til frikassé og gryteretter.

Denne kan deles opp i

Lammebryst med nakke

Tilberedning

Kjøttet regnes som kokekjøtt og må trekke i 1,5 – 2 timer til kjøttet er så mørt at det slipper bena.

Beregning per person

Til fårikål bør du beregne 250-350 g kjøtt med ben per person til fårikål og frikassé. Til gryteretter bør du beregne 200 g benfritt kjøtt per person.


Lammebryst med nakke kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Best med bein

  • En reise i fårikålens verden

  • Fårikålens Festdag

  • Sauekjøtt er smakfullt og godt

Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok