Kylling Kyllingklubbe

KyllingKyllingklubbe

Kyllingklubbe er den nederste delen av kyllinglåret. De har forholdsvis mye ben i forhold til kjøtt, og passer derfor best stekt i ovn eller grillet. Kyllingklubber passer godt på et tapasbord eller tilberedt som en streetfood-rett, for dette er kosemat!

Kyllingklubbe

Tilberedning

Stek kyllingklubber på 200 °C i ovn i ca. 40 minutter.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

72 °C

Beregning per person

Beregn ca. 300 g per person.

Alternative råvarer

Vingeklubber er et godt alternativ. De er noe mindre, men like gode på smak.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler


Aktuelle artikler

  • Valg av kylling

  • Klart for variasjoner

  • StreetFood fra MatPrat

  • Inviter til grillfest


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling