Kylling Kyllinglår

KyllingKyllinglår

Kyllinglår inneholder litt mer fett enn kyllingfilet, og tåler derfor noe tøffere behandling.

Denne kan deles opp i

Kyllinglår

Tilberedning

Stek kyllinglår i ovn på 180 °C i 45-50 minutter. Kyllinglårene kan også brukes i en gryte. Beregn 45 minutters trekketid.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

I stedet for å bruke steketermometer er det enklere å stikke en kniv inn ved lårbenet for å se om kjøttsaften som siver ut er klar. Kyllinglår bør være gjennomstekt, så hvis kjøttsaften er rødlig bør lårene steke litt mer.

Beregning per person

Beregn 1-2 kyllinglår, avhengig av hvilken rett du lager og hva slags tilbehør det er.

Alternative råvarer

I stedet for hele lår kan man bruke overlår, kyllingklubber eller kylling lårfilet.




Aktuelle filmer