Kylling Kyllingfilet

KyllingKyllingfilet

Kyllingfilet er brystkjøttet på kylling uten skinn og ben. 

Denne kan deles opp i

Kyllingfilet

Kyllingfilet er svært mørt, og trenger kort tilberedningstid. Kyllingfilet kan stekes i panne, i ovn eller på grillen. I tillegg kan den gjerne trekkes i buljong.

Tilberedning

Kyllingfilet stekes i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstekes deretter på lav varme under lokk i 4 minutter.

Kyllingfilet kan også trekkes i vann med buljong i ca. 15 minutter på 90-95 °C.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

68 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kyllingfilet per person.

Alternative råvarer

Kyllingfilet med skinn eller kyllingbryst


Kyllingfilet kan deles opp i



Aktuelle filmler



Flere aktuelle filmer