Kalkun Kalkunfilet uten skinn

KalkunKalkunfilet uten skinn

Kalkunfilet uten skinn veier ofte ca. 1500 g, men blir ofte delt i to og solgt som 750 g kalkunfilet.  Kalkunfilet er svært magert, og inneholder kun 5,2 % fett.

Denne kan deles opp i

Kalkunfilet

Kalkunfilet uten skinn egner seg særlig godt til å skjæres ut som snitsler, biffer, terninger eller strimlet kalkunkjøtt.

Tilberedning

Brunes i stekepanne og stekes i ovn i ca. 1 time på 125 °C.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

65 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kalkunfilet uten skinn per person.

Alternativ råvare

Kalkunfilet med skinn eller kalkunfilet i skiver.


Kalkunfilet uten skinn kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Slik steker du filet og hele stykker

  • Server kalkunfilet som biff

  • ABC i kalkunfilet

  • Grilltider, metoder og temperaturer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok