skip navigation
matprat logo
Ovnsbakt torsk med varm soppsalat

Ukemeny uke 9/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

BYGGRYNSRISOTTO MED GULBETER

Vegetarisk byggrynsrisotto med råmarinerte gulbeter og puffede gresskarkjerner er en mektig smaksopplevelse!

OVNSBAKT TORSK MED VARM SOPPSALAT

Den aller enkleste måten å tilberede fersk torskefilet på, er å bake den i ovnen. Kjapt og godt – og det gir deg hendene fri til å lage et deilig tilbehør. Denne middagen har du på bordet på under en halv time.

KYLLINGCURRY MED SØTPOTET

Prøv en curry uten karri. Dette er en deilig, varmende gryte med aner i Karibien. Vi har brukt kylling lårfilet, som er saftig og mørt, og tåler lang varmebehandling uten å bli tørt. 

LIBANESISK LAM OG RIS

Lammekjøttdeig har en deilig mild lammesmak, og egner seg godt i denne barnevennlige middagsretten. 

CEVICHE AV KVEITE MED HABANERO-MAJONES

Råmarinert kveite er veldig godt, spesielt når marinaden er laget av epler, agurk og sitrus. Pluss en sterk habanero-majones og friske urter som koriander og mynte, vil gjesten trygle for mer.

BOEUF BOURGUIGNON 

Boeuf Bourguignon er en verdenskjent klassiker fra Frankrike. Dette er kraftfull og velsmakende kjøttgryte som egner seg godt for tilberedning på forhånd og varmes opp før servering - da blir smaken bare enda bedre.

BETASUPPE MED SVINEKNOKE

Betasuppe er norsk tradisjonsmat på sitt beste! Kok gjerne flere knoker samtidig og lag en stor porsjon betasuppe med kjøtt fra svineknokene og masse deilige grønnsaker.

UKENS DESSERT:

MANDELKJERNEPUDDING

Mandelkjernepudding, eller mandelpudding som mange kaller den, er desserten som får søte barndomsminner til å strømme på. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.3.51, server:MP-PRD-WEB10 21.10.2018 02:36:04