skip navigation
matprat logo
Svinebiff med pesto og tomatsalat

Ukemeny uke 9/2016

renger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. De fire første dagene har vi gjenoppskrifter på menyen. Gjenoppskrifter er to ulike middagsretter, laget med tanke på morgendagen. Det betyr at hvis du lager en av rettene, så kan du bruke opp resten av råvarene i den andre retten. Da slipper du å kaste så mye mat.

PAI MED TOMAT OG BRIE

Denne paien er laget med herlige plommetomater og smakfulle biter av brie. Server med en fargerik salat ved siden av og dette blir en fullverdig og god hverdagsmiddag. Denne gjenoppskriften hører sammen med retten under.


SVINEBIFF MED PESTO OG TOMATSALAT

Fordi det fortjenes! En fargerik og smaksrik middagsrett av gratinert svinebiff med tomatsalat. Med slike middagsretter kan det gjerne være flere hverdager. Denne gjenoppskriften hører sammen med retten over.


KARRISUPPE MED REVET KYLLING

En suppe for hele familien med masse god smak av karri! For at suppen skal bli mer mettende kan den toppes med revet kyllingfilet, erter og løk. Denne gjenoppskriften hører sammen med retten under.


KARRIKYLLING MED ERTEPURÉ OG EPLESALAT

En fargerik og spennende hverdagsrett for hele familien! Saftig kyllingbryst krydret med karri smaker kjempegodt til en frisk og syrlig eplesalat. Denne gjenoppskriften hører sammen med retten over.


FISKETACO 

En herlig måte å spise fisk på. Fisketaco med smakfulle krydder, servert med hjemmelaget guacamole og rådkålsalat. Go fish! Go taco!


HJEMMELAGET RAVIOLI 

Ravioli er en fellesbetegnelse for fylt pasta, noen kaller dem faktisk også for pastaputer. Her er en kjempegod oppskrift på ravioli fylt med ricotta, spinat og spekeskinke. At den vendes i salviesmør før servering gjør dem enda mer uimotståelige.


BIFFGRYTE MED BROKKOLI OG PASTINAKK 

Biffgryter er god kosemat. Laurbærblad, rosmarin og balsamico gir retten en fin karakter, og du får en deilig middagsgryte.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 17.01.2019 14:38:26