skip navigation
matprat logo
Asiatiske kålruletter

Ukemeny uke 7/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

GRØNN GRØNNSAKSUPPE MED POSJERT EGG OG RISONI 

En mettende grønnsakssuppe med masse deilig smak. Det posjerte egget er prikken over i’en og gir en deilig fylde til suppen. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Kyllinglår med cherrytomater. 

LAKS I WOK 

Her er en lynrask fiskerett med smaker som minner om ferietider. Laks får man tak i hele året og er en fisk som man kan variere i det uendelige med.

KYLLINGLÅR MED CHERRYTOMATER 

Kjøtt fra kyllinglåret er smakfullt og mørt og tåler tøffere behandling enn kyllingfilet. Her har du en deilig alt-i-ett-rett med grønnsaker og kylling, ferdig på under en time. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Grønn grønnsaksuppe med posjert egg.

PANNESTEKT SKREI

Pannestekt skrei med kaperssaus, en mild og god rett og smakskombinasjonen er magisk.

ASIATISKE KÅLRULETTER 

Kålruletter er skikkelig norsk tradisjonsmat. Her har vi gitt klassikeren en asiatisk vri, og fylt den med mager kjøttdeig av svin, fullkornsris og masse deilig smak. Resultatet blir en sunn og god rett som passer perfekt på tapasbordet.

LAM MØRBRAD MED LINSERAGU 

Lam mørbrad er supermørt kjøtt som trenger kort tilberedningstid. Servert med linseragu vil du få en smaksopplevelse av norsk lam, som garantert frister til gjentakelse. 

NAKKEKOTELETTER I LEIRGRYTE 

Nakkekoteletter er supre å tilberede i en leirgryte eller annen ildfast form med lokk. Plasser gryten i ovnen, og imens kan du gjøre noe helt annet.

UKENS DESSERT: 

PANNEKAKETÅRN MED BLODAPPELSINKREM

Røde appelsiner er utrolig dekorative, og gir både nydelig syre og deilig aroma til dette pannekaketårnet. Om du ikke finner røde appelsiner i butikken, kan du selvsagt bruke vanlige appelsiner.  

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 13.12.2018 22:01:35