skip navigation
matprat logo
Pizza inspirert av Bánh Mì

Ukemeny uke 7/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 


JORDSKOKK- OG GULROTSUPPE 

Den knudrete jordskokken med sin nøtteaktige smak egner seg utmerket til suppe. Gulrot er med på å gi både farge og sødme til suppen.Skrubb det tynne skallet på jordskokkene med en grønnsaksbørste, så behøver du ikke å skrelle dem. Dette er en gjenoppskrift til med Reinsdyrbiff med linser, jordskokk og plommer.


BAKT TORSK MED LINSER 

Det er ikke mye som skal til – fisk, litt smør eller olje, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!


KYLLINGFILET MED ROTGRØNNSAKER OG FETAOST 

Saftig, norsk kyllingfilet på sitt beste, servert med salat av gode rotgrønnsaker. Det slår aldri feil! Ingefær, rosenkål og fetaost gjør salaten ekstra spennende, og gir en frisk og deilig smak.


PASTA MED VARMRØKT LAKS 

Raskt, enkelt og veldig, veldig godt! Denne middagen tar ikke lenger tid å lage enn det tar å koke pastaen. Helt perfekt i en travel hverdag.


PIZZA INSPIRERT AV BÁNH MÌ 

Pizza med strimlet svinekjøtt, råsyltede grønnsaker og srirachamajones. Til denne pizzaen har vi hentet inspirasjon fra den vietnamesiske retten Bánh Mì.


REINSDYRBIFF MED LINSER, JORDSKOKK OG PLOMMER

En rask og enkel rett med reinsdyrkjøtt, som vi har skåret i fine biffer og stekt i smør. Krydret med bare litt salt og pepper kommer den fine reinsdyrsmaken fram. Linser, jordskokk og plommer er spennende og deilig tilbehør. Dette er en gjenoppskrift i par med Jordskokk- og gulrotsuppe.

 

ARGENTINSK SVINERULL 

En annerledes måte og bruke tynnribbe på. Smaken av gode krydder sammen med en lett syrlig grønnsaksalat er en super kombinasjon. 

UKENS DESSERT:


SMOOTHIEBOWL MED BLÅBÆR OG FERSKEN

Smoothie er både godt og sunt. Denne smoothiebowlen serveres i en skål, og pytes gjerne med frukt, bær og chiafrø.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 18.12.2018 19:59:01