skip navigation
matprat logo
Ovnstekt laks med hotte risnudler

Ukemeny uke 6/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

LINSESALAT MED EGG 

Kok noen egg! Det tar ikke mer enn 8-10 minutter, og i løpet av den tiden rekker du fint å mikse sammen en deilig salat. De kremete eggeplommene fungerer som en ekstra dressing. Koker du flere egg enn det du trenger, har du forberedt neste dags lunsj samtidig.

SEIPANNE MED GRØNNSAKER 

Denne raske seipannen med grønnsaker er super hverdagsmiddag til travle dager. Sei er en smakfull fisk som ofte barna liker også.

WRAPS MED LAMMESKAV OG SOLBÆRKREMOST 

Saftige wraps fylt med sprøstekt lammeskav og en deilig solbærkremost er kosemat som passer både store og små.

OVNSSTEKT LAKS MED HOTTE RISNUDLER 

Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime. Denne retten er en gjenoppskrift sammen med  Pho med reinsdyrskav.

PHO MED REINSDYRSKAV

Vietnamesisk buljongsuppe og reinsdyrkjøtt? Det høres unektelig merkelig ut, men smakskombinasjonene som oppstår er nydelige! Pho er «fetteren» til ramen, og en fjern og eksotisk slektning av vår sodd. Dette er en gjenoppskrift sammen med  Ovnsbakt laks med hotte risnudler.

MARINERT KYLLINGLÅR MED COUSCOUS

Kyllinglår marinert med sitron, honning og spisskummen blir ordentlig saftig og smakfullt. Server med couscous blandet med tørket frukt, pistasjnøtter og masse av krydder – smaker som tar deg rett til Marokko!

HELSTEKT YTREFILET AV SVIN MED ASIATISK VRI 

Marinert ytrefilet av svin i løvtynne skiver smaker utrolig godt sammen med knasende sprø wokgrønnsaker og en fyldig woksaus. God mat med god samvittighet!

UKENS DESSERT:

BROWNIES MED GLASUR

Liker du sjokolade, kommer du til å elske denne brownieskaken med nutella. En perfekt langpannekake å servere med en kopp kaffe på dugnad, sommeravslutning eller bursdagsfest. 

Klikk her for å se vår samling med  middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 12.12.2018 12:46:49