skip navigation
matprat logo
Reinsdyrsfilet med portvinsaus

Ukemeny uke 53/2015

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

LINSESALAT MED FETAOST

En lun og deilig linsesalat med masse gode smaker som serveres med godt brød. Du kan selvfølgelig også bruke linser fra boks, men de du koker selv blir absolutt best.


GRATINERT POTETMOS MED PINNEKJØTT

«Hva skal vi gjøre med restene?» er et stadig tilbakevendende spørsmål i jula. Restene av pinnekjøttmiddagen får nytt liv blandet i en luftig potetmos og gratinert med litt ost i ovnen. En rett som duger både som forrett og som middag, for eksempel sammen med en frisk salat.


KOKT TORSK

Det er typisk torsk å være god. Denne fabelaktige råvaren er en kulturbærer av rang og faktisk også vår mest spiste fisk. Nytrukket torsk smaker nydelig og er også for mange et kjærkomment innslag på julemenyen.  


HELSTEKT KALKUN

Helstekt kalkun er et vakkert og imponerende syn på matbordet. Følger du denne oppskriften vil du garantert oppnå et smakfullt og saftig resultat.


RØKT LAMMELÅR MED STUEDE ROTGRØNNSAKER

Lettsaltet røkt lammelår er herlig, rustikk og smakfull mat som er perfekt å servere til gjestene dine. For mange er denne retten knyttet til høytid, og er like populær i julen som i påsken.


REINSDYRFILET MED PORTVINSAUS

Reinsdyr er selve "urdyret", og reinsdyrkjøtt er en kvalitetsråvare vi har all grunn til å være stolte av her i Norge. Med reinsdyrfilet kan du enkelt lage festmat i en ren gourmetklasse! Rødbeter og neper får en deilig sødme når de kokes, og blir et kjempegodt tilbehør til reinsdyrkjøttet.


SVINEKAM MED GRØNNKÅLSALAT

En saftig og mør svinekam er en kjær klassiker på bordet under søndagsmiddagen. Vi har byttet ut det tradisjonelle tilbehøret med en spenstig grønnkålsalat med en deilig sesamdressing.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 19.01.2019 20:19:38