skip navigation
matprat logo
Helstekt kalkun med brødstuffing og fløtesaus - alternativ 2

Ukemeny uke 52/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

VEGETAR WELLINGTON MED TILBEHØR 

Inviter til middag med en vegetar Wellington og godt tilbehør som en sharingmeny. Sett frem alle fatene på bordet, senk skuldrene og nyt måltidet sammen med gjestene dine.

LUTEFISK

Lutefisk er et helt spesielt og velsmakende måltid basert på eldgamle norske tradisjoner. Vi anbefaler å tilberede fisken i stekeovnen. Slik får den godgjort seg i egen kraft og dermed den beste smak og perfekt konsistens.

SVINEKAM MED GRØNNKÅLSALAT 

En saftig og mør svinekam er en kjær klassiker på bordet under søndagsmiddagen. Vi har byttet ut det tradisjonelle tilbehøret med en spenstig grønnkålsalat med en deilig sesamdressing.

PLUKKFISKRAVIOLI 

Ravioli fylt med en blanding av potet, purre og kokt torsk smaker overraskende godt, og kan ansees som en moderne tolkning av en god gammeldags norsk klassiker.

RØKT LAMMELÅR MED FRANSK POTETSALAT 

Lettsaltet og røkt lammelår er nydelig selskapsmat. Nylaget eggerøre og fransk potetsalat er godt og enkelt tilbehør.

PINNEKJØTT AV REIN MED TILBEHØR 

Her er vårt forslag til en festlig sharingmeny med pinnekjøtt av reinsdyr og mye godt tilbehør. Nå kan du invitere gjester!

HELSTEKT KALKUN MED BRØDSTUFFING OG FLØTESAUS 

Romjul og nyttår er tiden mange disker opp en skikkelig festmiddag med helstekt kalkun. Mange fyller ofte brødstuffing i kalkunen, men her serverer vi den deilige brødstuffingen med nøtter og tørket frukt ved siden av.

UKENS DESSERT:

PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSAUS 

Panna Cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. For en ekstra wow-effekt ha panna cottaen i høye glass, og la den stivne liggende. Lekker og deilig. Server med en frisk bringebærsaus. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 18.12.2018 20:45:51