skip navigation
matprat logo
Helstekt aprikosfylt kalkun med appelsinsaus

Ukemeny uke 52/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

VEGETARISK NØTTESTEK 

En nøttestek med masse gode smaker! Spis den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.


ELTEFRI PIZZA MED REINSDYRSKAV, GRANATEPLE OG SPINAT 

Denne pizzaen krever litt planlegging, men lite arbeid. Deigen lager du kvelden før pizzaen skal på bordet. Resultatet: En utrolig sprø og god pizzabunn som toppes med smakfullt reinsdyrkjøtt, syrlig granateple og frisk spinat. Nam!


SVINEKAM MED SPREKT TILBEHØR

Svinekam er tradisjonsmat, og tradisjonsmat er veldig i tiden. Satt sammen med spennende tilbehørsretter gir det en ramme for hyggelige måltider med familie og venner.


LUTEFISK 

Lutefisk er et helt spesielt og velsmakende måltid basert på eldgamle norske tradisjoner. Vi anbefaler å tilberede fisken i stekeovnen. Slik får den godgjort seg i egen kraft og dermed den beste smak og perfekt konsistens.


BIFFSAUTÉ 

Sauté er et faguttrykk og betyr finere gryte. I sauté skal det brukes mørt kjøtt som er skåret i terninger og stekt raskt i panne til de er brune rundt det hele. Deretter serveres kjøttet i en saus.


HELSTEKT APRIKOSFYLT KALKUN MED APPELSINSAUS 

Helstekt kalkun hører med til nyttårsaften! Denne kalkunen er fylt med fruktblanding, serveres med frisk appelsinsaus - og er pyntet til fest!


RØKT LAMMELÅR MED STUEDE ROTGRØNNSAKER 

Lettsaltet og røkt lammelår er herlig, rustikk og smakfull mat som er perfekt å servere til gjestene dine. For mange er denne retten knyttet til høytid, og er like populær i julen som i påsken.

UKENS DESSERT:


SJOKOLADEISPARFAIT 

Fløyelsmyk konsistens og rik sjokoladesmak gjør dette til et fyrverkeri av en sjokoladeiskake!

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 19.01.2019 20:06:53