skip navigation
matprat logo
Medisterkaker med krydrede edamamebønner

Ukemeny uke 52/2015

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

BETESALAT MED COUSCOUS

En frisk og deilig salat som gjerne kan serveres som en selvstendig rett. Beter finnes i alle farger, og er veldig dekorative i en salat. Får du ikke tak i beter, så fungerer reddiker eller neper like bra. 


MEDISTERKAKER MED KRYDREDE EDAMAMEBØNNER

Saftige medisterkaker er rask hverdagsmat i en travel førjulstid. Denne spennende krydrede bønnesalaten er ferdig i løpet av få minutter, og smaker nydelig til. Får du ikke tak i edamamebønner kan du bruke frosne erter eller en boks kikerter isteden.


KLAR FISKESUPPE

Det finnes nesten like mange varianter av fiskesuppe, som det finnes nordmenn. Men har du ingen egen variant kan du prøve denne.

RIBBE

Det er ikke mange norske hjem uten ribbe i løpet av jula, og det store samtaleemnet er om svoren blir like sprø i år som i fjor. Under finner du noen lure knep for å få den beste ribba.


PØLSER MED TILBEHØR

En skikkelige julepølsefest! Julepølser med potetlomper og grov sennep gir julestemning på riktig nivå.


HELSTEKT KALKUNFILET

Skal du invitere til selskap, imponerer du garantert gjestene ved å servere denne helstekte kalkunfileten. Under oppskriften finner du oppskrifter og tips til tilbehør, enten du skal servere fileten kald til koldtbord med waldorfsalat eller varm til hovedrett. 


REINSDYRSTEK MED TARTE TATIN OG KIRSEBÆRSAUS

Mørt og magert, saftig og smakfullt, eksotisk og eksklusivt. Reinsdyrkjøtt har mange positive karakteristikker, og når vi skal servere noe riktig spesielt, faller valget ofte på retter med reinsdyr. Dette er en klassisk tilberedt reinsdyrstek med spesielt tilbehør. Sødmen i løkterten og syrligheten i kirsebærsausen passer veldig godt til den kraftige smaken i reinsdyrkjøttet. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 13.12.2018 17:21:20