skip navigation
matprat logo
Eple- og sellerisuppe med kylling og hasselnøtter

Ukemeny uke 5/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

ASIATISK SOPPOMELETT

Omelett er hurtigmat som kan varieres på mange forskjellige måter. Her har vi hentet inspirasjon fra Asia, og laget et knallgod omelett med sopp, soyasaus og urter. Raskt, godt og mettende – midt i blinken i en travel hverdag.


KÅLSALAT MED SKINKEBIFF OG APPELSIN

Rødkål, purre, spinat og appelsin er deilige vintersmaker i en lun salat. Server med en god, norsk skinkebiff, og du har et magert og mettende måltid.


EPLE- OG SELLERISUPPE MED KYLLING OG HASSELNØTTER

Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie er eple- og sellerisuppe en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett.


RØKT KOLJE MED EGGESMØR

Kjært barn har ofte flere navn, og kolja har det. Den kalles også hyse. I røkt form fremstår kolja med tiltalende konsistens og elegant røyksmak. Sammen med gulrotstuing og eggesmør er dette en tradisjonell matrett du ikke skal være redd for å servere i godt selskap.


MINITACOS

Dette er håndmat som kommer til å slå an blant barn i alle aldre! Perfekt som helgekos eller i et barneselskap.


KLAR BIDOS

Denne bidos oppskriften er en litt mer moderne utgave av den klassiske samiske retten med masse god kraft og gode grønnsaker. Bli med å feire Samefolkest festdag. 


KYLLING MED SENNEP OG HONNING

Denne oppskriften med helstekt kylling med sennep og honning har vi laget etter inspirasjon fra det israelske kjøkkenet. Med aubergine, grillet paprika, mandler og hvitløk blir dette et ordentlig smakfullt kosemåltid.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 18.12.2018 20:39:50