skip navigation
matprat logo
Røkt juleskinke med tilbehør - sharing

Ukemeny uke 51/2015

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

SQUASH- OG KIKERTBURGER

Det finnes et utall oppskrifter på vegetarburgere, og det er morsomt å prøve seg fram med ulike ingredienser og krydder. Denne veganske burgervarianten med revet squash og kikreter har vi smakt til med blant annet nellik og ingefær som gir den en litt «julete» smak.


KYLLINGGRYTE MED GRØNNSAKER

Lag en fargesterk gryte med norsk kylling og gode grønnsaker som du ofte har i kjøleskapet. Her har vi brukt potet, gulrot, selleri, løk og tomat. Enkelt, kjapt og supergodt!

OVNSBAKT LAKS MED TANDOORIKRYDDER, COUSCOUS OG TZATZIKI

Denne gode hverdagsretten med stekt laks, couscous og tzatziki har eksotiske smaker som både store og små setter pris på.  

JULEPØLSE I LOMPE MED SENNEP OG TYTTEBÆR

Pølsefest i førjulstida! Med julepølse, sennepsdressing, rødløk og tyttebær i lompe blir det garantert stemning rundt middagsbordet. Med god mat kan en godt vente litt på nissen.


REINSDYRFILET MED RØDBETPURÉ

Ytrefilet av rein er skikkelig festmat! Her får den smakfulle fileten følge av myk rødbetepuré, blåbærbraisert kålrot og fargerikt pulver av frysetørket bringebær.


RØKT JULESKINKE MED TILBEHØR 

Herlig salt juleskinke i kombinasjon med spennende salater og annet tilbehør. En smak av jul i godt lag!


FERSKT KJØTT OG SUPPE

Dette er en god, gammel tradisjonsrett av kokekjøtt som gir masse smak. Kokekjøtt som oksebog eller høyrygg trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Server den varme suppen først, og deretter kjøttet i skiver sammen med poteter, grønnsaker og løksaus.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.45, server:MP-PRD-WEB10 10.12.2018 03:33:38