skip navigation
matprat logo
Svinecarré med tilbehør - sharing

Ukemeny uke 50/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

BETESALAT MED COUSCOUS 

En frisk og deilig salat som gjerne kan serveres som en selvstendig rett, eller som utradisjonelt tilbehør til ribbe eller kalkun. Beter finnes i alle farger, og er veldig dekorative i en salat. Får du ikke tak i beter, så fungerer reddiker eller neper like bra.

RIBBE MED STEKT BLOMKÅL

Her er et forslag til hvordan du kan servere ribberestene. Varm opp ribba og server med stekt blomkål og en nydelig granateplesaus.  Perfekt liten smårett når det blir for mye med full middag.

SKALLDYRPASTA 

Skalldyr er aldri feil! Med blåskjell, hjerteskjell, masse hvitløk og deilig dill blir nok dette en favoritt. 

LAM MØRBRAD I SPINATSALAT MED HONNINGDRESSING

Dette er en frisk, lett og deilig salat som funker utmerket som smårett eller som lunsjrett. Lammekjøttet har vi krydret med malt anis og salaten med malt ingefær. Dette vekker en bitteliten julestemning hos smaksløkene. 

KALKUNMEDALJONG MED APPELSIN- OG RØDLØKSALAT 

En saftig kalkunbiff av kalkunbryst og en like saftig salat med appelsin, rødløk og chili egner seg godt som middag til familien eller som festmat til et helt langbord. Mildt, lett, lyst og fullt av smak. 

SVINECARRÉ TIL FEST

Helstekt svinecarré kan serveres med utrolig mye godt, og er derfor ypperlig å servere som en sharingmeny med for eksempel gresskarpuré, bakte gulrøtter, brokkoli- og blomkålsalat og råstekte poteter.

KOKT KVEITE 

Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker fantastisk og er for mange et fast innslag på julemenyen.  Enkelt å få til og smaker himmelsk. 

UKENS DESSERT:

KARAMELLPUDDING

Karamellpudding er kanskje Norges mest populære dessert. Og det er ikke så rart – når den fløyelsmyke, deilige desserten kommer på bordet bringer den frem mange gode minner for alle og enhver. Populært dessert til jul, men også resten av året.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.45, server:MP-PRD-WEB10 10.12.2018 09:52:09