skip navigation
matprat logo
Vegetarisk thaigryte

Ukemeny uke 50/2015

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

VEGETARISK THAIGRYTE

En vegetargryte med deilige asiatiske smaker! Rød curry, kokosmelk og lime vekker smaksløkene.  Linser, kikerter og gresskar gjør gryten mettende og god!

WOK MED JULESKINKE

I en travel førjulstid passer det godt med en wok som denne. En annerledes måte å bruke juleskinke på som smaker kjempegodt.


HJEMMELAGDE FISKEPINNER MED RÅKOST OG POTETMOS

Fiskepinner lager du enkelt selv! Og når man først har laget dem selv en gang, med gode råvarer av fisk, er det vanskelig å gå tilbake til den dypfryste varianten. Velg den fisken du og barna liker best og bruk gjerne tørt, malt brød det gir en ekstra sprø, fin skorpe på fisken.


LUN VINTERSALAT MED SKAV

En rask og superdeilig, lun vintersalat med reinsdyrskav. Passer perfekt som forrett i et vennelag! Lager du salaten som en middagsrett kan du beregne oppskriften til to.


SOYAMARINERTE KYLLINGKLUBBER

Kyllingklubber er saftig snaddermat. Passer godt i mange situasjoner, kanskje spesielt til når du ønsker noe lettvint og smakfullt. Her er kyllingklubbene servert med litt rødkål. 


RIBBE MED ASIATISK GLAZE

Deilig, klissete ribbe med masse smak! Saftig svinekjøtt, en glacé med asiatiske smaker, servert med friske grønnsaker! En utradisjonell variant, men minst like god som klassikeren. Herlig!


FARSERT KALKUNFILET

Server farsert kalkunfilet med glasert gulrot og småløk, kremet soppsaus og potet- og sellerimos til gjestene dine.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 12.12.2018 06:33:49