skip navigation
matprat logo
Helstekt kalkunfilet 1

Ukemeny uke 50/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

BETESALAT MED COUSCOUS 

En frisk og deilig salat som gjerne kan serveres som en selvstendig rett, eller som utradisjonelt tilbehør til ribbe eller kalkun. Beter finnes i alle farger, og er veldig dekorative i en salat. Får du ikke tak i beter, så fungerer reddiker eller neper like bra. 

GRATINERT POTETMOS MED PINNEKJØTT 

«Hva skal vi gjøre med restene?» er et stadig tilbakevendende spørsmål i jula. Restene av pinnekjøttmiddagen får nytt liv blandet i en luftig potetmos og gratinert med litt ost i ovnen. En rett som duger både som forrett og som middag, for eksempel sammen med en frisk salat.


MEDISTERKAKER MED POTETSTAPPE, ERTER OG BACON 

Medisterkaker er knallgod førjulsmat. Med potetstappe, erter og bacon blir dette en rask og smakfull middag som også de minste i familien kommer til å elske. 

JULEQUESADILLA 

Quesadilla er en meksikansk rett som betyr fylt og stekt hvetetortilla. Tortillaen kan fylles med mye godt. Her har vi valgt ridderost og okserull. En skikkelig julequesadilla.


KOKT KVEITE 

Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker fantastisk og er for mange et fast innslag på julemenyen.  Enkelt å få til og smaker himmelsk. 


SKINKESTEK MED RØFT TILBEHØR

Skinkesteken, en klassiker, som i tillegg er en fantastisk hovedråvare til så mye spennende tilbehør. Prøv våre tips, og få en ny smaksopplevelse!


HELSTEKT KALKUNFILET 

Skal du invitere til selskap, imponerer du garantert gjestene ved å servere denne helstekte kalkunfileten. Under oppskriften finner du oppskrifter og tips til tilbehør, enten du skal servere fileten kald til koldtbord med waldorfsalat eller varm til hovedrett. 

UKENS DESSERT:


MULTEKREM 

Dette er en av de gode, gamle dessertene. Deilige multer sammen med myk, pisket krem, og gjerne servert med en krumkake, andre julekaker eller kjeks - multekrem går aldri av moten.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 21.01.2019 01:58:56