skip navigation
matprat logo
Couscoussalat med lammekjøtt - alternativ 1

Ukemeny uke 49/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

VINTERSALAT MED SPINAT, KRYDREDE NØTTER OG TRANEBÆR 

Krydrede, sprøstekte valnøtter, tranebær og fetaost gir smak og fylde til denne deilige,vinterlige salaten!

STEKT SEI MED ERTER, KÅL OG DILL 

Sei er mer enn seibiff med løk! Her får den stekte seien friskt selskap av kål og erter krydret med dill. God mat uten fiskfakserier.

MEDISTERKAKER MED POTETSTAPPE, ERTER OG BACON 

Medisterkaker er knallgod førjulsmat. Med potetstappe, erter og bacon blir dette en rask og smakfull middag som også de minste i familien kommer til å elske. 

PASTA MED TUNFISKSAUS  

Pasta i alle varianter er typisk hverdagsmat for oss nordmenn. Og har du en boks tunfisk innerst i skapet, kan du trylle fram denne knallgode og enkle pastaretter i løpet av få minutter.

COUSCOUSSALAT MED LAMMEKJØTT 

Couscoussalat med aprikos, granateple, appelsin og honning passer ypperlig til revet kjøtt fra lammeskank. Den kan du enten kjøpe ferdig tilberedt eller tilberede den selv. Har du rester av kjøtt kan det også brukes.

GLASERT RIBBE MED AVOKADO 

Ribbe i terninger som får koke lenge med krydder og soyasaus. Dette gir en nydelig, mørk farge og masse smak. Bland sammen avokado og gulrot med sesamolje, perfekt tilbehør til en søt-salt ribbebit. 

FARSERT KALKUNRULL MED EPLE- OG SELLERISALAT 

UKENS DESSERT:

BAKT OSTEKAKE 

Fløyelsmyk og kremet ostekake med sprø og deilig kjeksbunn, toppet med små marshmallows og sjokolade, kan det bli bedre? Neppe, men kaken blir minst like god om du heller ønsker å pynte den med friske bær. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.53, server:MP-PRD-WEB06 18.12.2017 15:43:57