skip navigation
matprat logo
Purre- og hvitløksuppe med kylling

Ukemeny uke 49/2015

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

PASTASALAT MED RAVIGOTTEDRESSING

Pasta er kjapp og lettvint mat. Denne pastasalaten er en enkel og frisk rett som kan spises til lunsj eller kvelds. Eller om du vil ha en lett og rask middag.

PURRE- OG HVITLØKSUPPE MED KYLLING

Varm og god kyllingsuppe gjør godt for kropp og sjel!

MEDISTERPØLSE MED BYGGRIS, SVISKER OG SPINAT

Stekt medisterpølse med byggris og spinat er en kjempegod førjulsrett du kan få på bordet i løpet av bare 20 minutter. Ganske praktisk nå i en travel førjulstid. 

FISKEGRYTE MED LIMETOUCH

Lime, som er sitronens lillebror, setter et herlig søtsyrlig touch på denne fiskegryten. Retten passer perfekt når du skal servere noe godt til gjestene dine, men kan også være et fargerikt innslag i form av en hverdagsmiddag.

KALKUNMEDALJONG MED APPELSIN- OG RØDLØKSALAT

En saftig kalkunbiff av kalkunbryst og en like saftig salat med appelsin, rødløk og chili egner seg godt som middag til familien eller som festmat til et helt langbord. Mildt, lett, lyst og fullt av smak. 

HELSTEKT INDREFILET AV STORFE

Indrefileten er det edleste og møreste kjøttet hos storfe, og lett å lage noe eksepsjonelt godt av. Indrefilet står jevnlig på menyen i de fleste bedre restauranter og passer også perfekt til hjemmemiddager med mange til bords.

SKINKESTEK MED RØDKÅL- OG RØDBETESALAT

Sprø svor minner om selveste julekvelden! Den saftige skinkesteken i kombinasjon med en frisk rødkål- og rødbetsalat er snadder gjestemat med deilige smaker av jul. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 16.01.2019 15:36:55