skip navigation
matprat logo
Pasta med reinsdyrmørbrad

Ukemeny uke 48/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

TOAST MED RUCCULA OG GRANATEPLE 

Disse digge mini-toastene er fylt med  smeltet ost, sennep, granateple og ruccula. Perfekt til å nyte som en liten koserett, eller servere som en liten forrett i et enkelt vennelag.

BROKKOLI- OG ERTESUPPE MED TORSK 

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

JULEPØLSE I LOMPE MED SENNEP OG TYTTEBÆR 

Pølsefest i førjulstida! Med julepølse, sennepsdressing, rødløk og tyttebær i lompe blir det garantert stemning rundt middagsbordet. Med god mat kan en godt vente litt på nissen.

TORSK MED EGG OG BACON 

Torsk og bacon er en god kombinasjon og kan du virkelig glede deg til middagen i dag! En fiskerett som passer for hele familien. 

PASTA MED REINSDYRMØRBRAD 

Her har du den perfekte koseretten i førjulstiden. Den møreste biffen fra reinsdyr servert  med pasta linguine, hvitløk, olivenolje og ristede nøtter.

PINNEKJØTT MED BBQ-SAUS  

Hva med en herlig variant av pinnekjøtt? Denne oppskriften med bbq-saus og en rødkål-slaw. Vi har brukt julekrydder i bbq-sausen, og det smaker utrolig godt! En kombinasjon av nellik og allehånde ringer julen inn.

URTESTEKT KALKUNBRYST 

Helstekt kalkunfilet er nydelig mat til jul, nyttår og andre fester. Skjær den stekte kalkunfileten i pene skiver og server den med deilige aspargesbønner og rød grønnkål.

UKENS DESSERT:

ISPARFAIT MED BRENTE MANDLER

Hjemmelaget isparfait er en super juledessert. Det er gøy å lage iskrem fra bunnen av. I tillegg er det lettvint å ha desserten ferdiglaget i fryseren før selskapet. Brente mandler er sesongriktig og godt tilbehør til en juledessert.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 18.12.2018 20:26:05