skip navigation
matprat logo
Marinert kalkunfilet med grønnsaksform

Ukemeny uke 48/2015

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

TOMATSUPPE MED KOKT EGG

Tomatsuppe er en favorittsuppe både blandt barn og voksne, og den er i tillegg sunn og rask å lage! 

SKINKESALAT MED PÆRE OG TØRKET FIKEN

Begynner du å bli i julemodus og ønsker en salat som smaker litt jul? Med juleskinke, pære, fiken, granateple og sennepsvinagrette har du en sprø og deilig salat som garantert gir stemning.


KYLLINGFILET MED KREMET SENNEPS- OG ESTRAGONSAUS

Senneps- og estragonsaus er en lettvint og smakfull saus som passer godt til kyllingfilet.

LAKSEPAI

En god pai med sjømat! Laksepai er deilig gjestemat. Servert med frisk asparges er dette en ypperlig lunsj- eller middagsrett.

BIFF MED BLÅMUGGOST

Er du sugen på et stykke godt og saftig kjøtt, er det ikke usannsynlig at ordet “biff” dukker opp i hodet ditt. Mørbrad fra storfe egner seg utmerket til en god hverdagsbiff. Her er det osten som fungerer som saus, og gir masse smak som matcher tilbehøret.

MARINERT KALKUNFILET MED GRØNNSAKSFORM

Marinert helstekt kalkunfilet med urter og krydder og en spennende grønnsaksform full av smak er festmat alle elsker. Denne grønnsaksformen kalles «tian» og stammer fra Provence. Den passer perfekt sammen med det milde, saftige kalkunkjøttet

WIENERSCHNITZEL

Wienerschnitzel er Østerrikes nasjonalrett, og en klassiker i det internasjonale kjøkkenet. Den skal lages av tynne skiver mørt kalvekjøtt vendt i mel, egg og griljermel og deretter stekt. Tilbehøret kan variere, men sitron hører alltid med. Vi serverer vår wienerschnitzel med ansjos, kapers og grønne erter.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.50, server:MP-PRD-WEB10 20.11.2017 16:37:11