skip navigation
matprat logo
Medisterkaker med pære- og radicchiosalat

Ukemeny uke 47/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

GRESK LINSESALAT MED VALNØTTER 

Linser finnes i mange farger, og kan varieres på uendelig mange måter. Denne greske linsesalaten med valnøtter er deilig og mettende hverdagsmat med spennende smak. Bruk restene som lunsj neste dag.


MEDISTERKAKER MED PÆRE- OG RADICCHIOSALAT

Søte pærer og bitter salat er kanskje uvante smaker sammen med medisterkaker, men kombinasjonen er overraskende god. Salaten lager du kjapt mens medisterkakene godgjør seg i stekeovnen. 


PURRE- OG HVITLØKSUPPE MED KYLLING 

Varm og god kyllingsuppe gjør godt for kropp og sjel!


STEKT LAKS MED GULROT OG SPINAT 

En raus skive stekt laks med enkelt og godt tilbehør er rask og herlig hverdagsmat. Husk at det er bedre å steke laksen litt for lite enn litt for mye.  Ta stekepannen av varmen mens fisken fortsatt er rosa inni, og la den hvile noen minutter mens du fikser tilbehøret, da er du garantert et saftig og vellykket resultat.


SVINEBIFF MED PARMESAN- OG HVITLØKSAUS 

Denne retten med saftig svinebiff og kremet saus smaker det mye av. Passer perfekt som familiemiddag på en hverdag du har litt ekstra med tid til matlagingen.


LAM FLATBIFF MED SELLERIROTPURÉ, TØRKET FRUKT OG NØTTER

Dette er en rett som virkelig gjør susen ved middagsbordet. Enkle grep og kjapt, godt og smakfullt resultat. Nøtter og tørket frukt «krydret» med IPA-øl gir en liten touch av julekrydderier i ganen. 


FARSERT KALKUNRULL MED EPLE- OG SELLERISALAT

Når man får gjester er det hyggelig å servere noe litt ekstra spesielt og godt. Hva med å overaske besøket med en saftig og god farsert kalkunrull.

UKENS DESSERT:


SJOKOLADEPUDDING  

Sjokoladepudding er desserten man husker fra barndommen som fortsatt er barnslig god. Lag den gjerne i små porsjonsskåler, og server med hjemmelaget vaniljesaus, pisket krem og revet sjokolade. Da passer den kjempefint som en dessert på tapasbordet. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 19.01.2019 19:41:21