skip navigation
matprat logo
Biff med løk

Ukemeny uke 47/2015

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

BULGURSALAT MED EGG

Bulgur er knuste hvetekorn som bare skal bløtlegges i kokende vann noen minutter før de er ferdige til bruk. Denne bulgursalaten med egg er et mettende og deilig alternativ til den tradisjonelle middagen!

KYLLINGWOK MED GRØNNSAKER

Det er ikke rart at kyllingwok er populært. Tenk bare på hvor lett det er å variere. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt!

MEDISTERKAKER MED PÆRE- OG RADICCHIOSALAT

Søte pærer og bitter salat er kanskje uvante smaker sammen med trauste, norske medisterkaker, men kombinasjonen er overraskende god. Salaten lager du kjapt mens medisterkakene godgjør seg i stekeovnen. 

KREMET FISKESUPPE

Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

BIFF MED LØK

Biff med løk er en klassiker! Her har vi brukt ytrefilet, men det er ingenting i veien for å slå til med indrefilet på denne retten. Det beste trikset for å oppnå perfekt stekt løk er lav temperatur og god tid. Kos deg!


HVITLØKSRIBBE

Denne retten er en innertier for de av oss som elsker både ribbe og hvitløk. Hvitløksribbe smaker utrolig godt og passer superbra som en av flere retter på et tapasbord. Med en god salat og litt god drikke er kvelden i boks!

KALKUNFILET MED JORDSKOKK, LINSER OG HASSELNØTTER

Jordskokk er en gammel norsk kulturplante som ble utkonkurrert av poteten. Nå har den fått ny popularitet, og den milde, nøtteaktige smaken er nydelig sammen med helstekt kalkunfilet skåret i tynne skiver. Retten smaker like godt varm, som kald.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 12.12.2018 06:23:05