skip navigation
matprat logo
Medisterkaker med krydrede edamamebønner

Ukemeny uke 46/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

PASTA MED KIKERTBOLLER OG GULROTPESTO 

Oppskrift på kjempegode små kikert- og nøtteboller med pasta og gulrotpesto. Passer perfekt som vegetarisk hverdagsmiddag.  

STEINBIT MED KREMET PURRE 

Steinbit er fast i kjøttet og har en god, mild fiskesmak, og filetene er enkle å tilberede. Her har vi bakt dem i ovnen sammen med purreløk og fløte – en rett som passer både til hverdag og fest.

KYLLINGGRYTE MED PAPRIKA OG SENNEP 

Her er en rask kyllinggryte med masse smak! Den lager du med norsk kyllingfilet i strimler, grov sennep og godt med grønnsaker. Toppet med friske urter og gresk yoghurt - friskt og fantastisk godt.

MEDISTERKAKER MED KRYDREDE EDAMAMEBØNNER 

Saftige medisterkaker er rask hverdagsmat i en travel førjulstid. Denne spennende krydrede bønnesalaten er ferdig i løpet av få minutter, og smaker nydelig til. Får du ikke tak i edamamebønner kan du bruke frosne erter eller en boks kikerter isteden.

FISKETACO 

En herlig måte å spise fisk på. Fisketaco med smakfulle krydder, servert med hjemmelaget guacamole og rådkålsalat. Go fish! Go taco!

SPICY LAMMESPYD 

Spicy lammespyd med herlige smaker av koriander, rosmarin og kajennepepper passer perfekt som en av flere retter på et tapasbord.

FERSKT KJØTT OG SUPPE 

Dette er en god, gammel tradisjonsrett av kokekjøtt som gir masse smak. Kokekjøtt som oksebog eller høyrygg trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Server den varme suppen først, og deretter kjøttet i skiver sammen med poteter, grønnsaker og løksaus.

UKENS DESSERT:

GULROTKAKE MED OSTEKREM 

Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig!

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 17.01.2019 13:50:35