skip navigation
matprat logo
BIFF STROGANOFF

Ukemeny uke 46/2015

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

SPINATSUPPE MED EGG

Det er ikke bare Skipper`n som har godt av spinat. En klassisk spinatsuppe med kokt egg er overraskende godt.

SKINKESALAT MED PÆRE OG TØRKET FIKEN

Begynner julemodusen å komme snikende? Her er en salat som smaker litt av jul. Med juleskinke, pære, fiken, granateple og sennepsvinagrette har du en sprø og deilig salat som garantert gir stemning.

GROVE FISKEKAKER MED KARRISTUEDE ROTGRØNNSAKER

Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. 


KYLLINGFILET MED ROTGRØNNSAKER OG FETAOST

Saftig, norsk kyllingfilet på sitt beste, servert med salat av gode rotgrønnsaker. Det slår aldri feil! Ingefær, rosenkål og fetaost gjør salaten ekstra spennende, og gir en frisk og deilig smak.

BIFF STROGANOFF

Biff Stroganoff er en av Russlands mest berømte matretter. Vi har laget en variant med mørt biffkjøtt i en fyldig tomatisert saus. 

SOYAGLASERT LAMMECARRÉ MED PÆRE

Norsk lammecarrè er skikkelig godt! Kombinert med stekte pærer, kokte småpoteter og vårløk blir denne glaserte utgaven et digg måltid man bare må dele med gode venner.


PORCHETTA MED EPLE OG KÅL

Den italienske porchettaen kan sammenlignes med norsk ribberull. Norsk tynnribbe møter herlige smaker av sitron og persille. Skjær tykke skiver og server med eple- og kålsalat og grovt rugbrød.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 19.01.2019 19:39:28