skip navigation
matprat logo
Pita med reinsdyrskav

Ukemeny uke 45/2015

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

FRITTATA MED TOMATER OG SPINAT

Denne italienske omeletten byr på både løk, spinat og tomater. Frittata er utmerket som en lett middag. 


PITA MED REINSDYRSKAV

Reinsdyrskav kan du halvtine og steke raskt i en god, varm panne. En enkel middag får du ved å fylle pitabrød med skav, grønnsaker og en smakfull dressing.SKINKEBIFF MED EPLE- OG BYGGRYNSALAT

Lag en frisk, deilig salat med byggris, eple, sitron og gulrot. Server med rosmarinstekte skinkebiffer av norsk kvalitet – godt, nytt og nyttig!


LAMMEKOTELETTER MED SOPPSTUING

Lam og sopp hører til blant høstens beste smaker fra naturens spiskammer. Lammekoteletter er raske å steke og smaker nydelig sammen med en soppstuing av vill eller «tam» sopp, urter og fløte. 


RAVIOLI MED RØKELAKS OG SPINAT

Fylte pastaputer med røkelaks, servert med smørsaus. Rene smaker som viser en perfekt måte å kombinere norske råvarer med italiensk kokekunst.


BOEUF BOURGUIGNON

Boeuf Bourguignon er en verdenskjent klassiker fra Frankrike. Dette er kraftfull og velsmakende kjøttgryte som egner seg godt for tilberedning på forhånd og varmes opp før servering - da blir smaken bare enda bedre.

 

KYLLING MED SENNEP OG HONNING

Denne oppskriften med helstekt kylling med sennep og honning har vi laget etter inspirasjon fra det israelske kjøkkenet. Med aubergine, grillet paprika, mandler og hvitløk blir dette et ordentlig smakfullt måltid.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.45, server:MP-PRD-WEB07 10.12.2018 09:37:17