skip navigation
matprat logo
Reinsdyrskav med lun kålsalat

Ukemeny uke 43/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

GRESSKARSUPPE 

En god og enkel gresskarsuppe med rene og milde smaker av gresskar, sjalottløk og hvitløk. Supert å servere utover høsten, når det blir kaldere ute. Topp gjerne suppen med urter, rømme og ristede gresskarkjerner

FISKEBURGER MED COLESLAW 

Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken kan du lage en nydelig fiskeburger! Hvis ikke, er fiskeburgerne i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med coleslaw og vips, så har du en deilig middag som passer både for store og små. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Reinsdyrskav med lun kålsalat

REINSDYRSKAV MED LUN KÅLSALAT 

Heilnorsk reinsdyrskav med asiatisk touch! Det er utrolig hvor godt reinsdyrkjøtt smaker sammen med hvitløk, ingefær, honning og soya. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Fiskeburger med coleslaw.

TORSKEFORM MED OST 

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

LAMMEPIZZA 

Hvit høstpizza! NAM! Av pizzadeigen lager du ovale porsjonspizza som pensles med smør og stekes i panne – før den toppes med glasert lammeskav, blomkål, ruccula og granateple.

COQ AU VIN 

Coq au vin er en usedvanlig smakfull gryterett med opphav fra Burgund i Frankrike.

SVINESCHNITZEL CORDON BLEU 

Cordon Bleu er fransk og betyr «blått bånd». Dette er en velkjent rett som er å finne i de vanligste kokebøker. I oppskriftene skal det brukes kalv, men svinekjøtt er like godt. En mektig, men nydelig rett.

UKENS DESSERT:

FRUKTFIGURER TIL HALLOWEEN 

Hva med å servere frukt og sjokolade til Halloween? Bruk utsikkerformer til å skjære ut morsomme og skumle figurer – da blir det ekstra gøy å spise! Du kan bruke den typen frukt og bær du vil. Server sammen med en «blodig» sjokoladedipp. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.45, server:MP-PRD-WEB08 10.12.2018 02:39:16