skip navigation
matprat logo
Pho med reinsdyrskav

Ukemeny uke 43/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

DAL - LINSEGRYTE 

Her har du en middagsrett som lett kan bli en familiefavoritt! Linser, ris, heftige krydder og flotte farger – dette er en gryte som fører tankene hen til langt sydligere strøk enn våre egne.


ENKEL BIFFSALAT 

Biffsalat er ikke bare sunt og godt, men også utrolig raskt å lage. På under under 20 minutter kan du diske opp med denne fargerike middagssalaten. 


OVNSSTEKT LAKS MED HOTTE RISNUDLER

Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime. Denne retten er en gjenoppskrift sammen med Pho med reinsdyrskav.

PHO MED REINSDYRSKAV

Vietnamesisk buljongsuppe og reinsdyrkjøtt? Det høres unektelig merkelig ut, men smakskombinasjonene som oppstår er nydelige! Pho er «fetteren» til ramen, og en fjern og eksotisk slektning av vår sodd. Dette er en gjenoppskrift sammen med Ovnsbakt laks med hotte risnudler.


LAMMECARRÉ MED BLOMKÅLPURÉ 

Lammecarrè er en av de aller edleste stykkene av lam. Servert  med supersmooth blomkålpurè med på laget blir dette en vinner på gjestebordet.

KYLLING TANDOORI 

Visste du at du kan lage ditt eget tandoorikrydder til kylling tandoori? Kjøp hele kryddere, varm dem i en panne til de begynner å dufte godt og støt dem i en morter. Det gir mye smak!

SKINKESTEK MED GRØNNKÅL- OG GRESSKARSALAT

Skinkestek kan serveres på mange flere måter enn den tradisjonelle med surkål og brun saus. Her har den samme skinkesteken fått utradisjonelt og fargerikt følge med grønnkålsalat med gresskar, mandler og granateple.

UKENS DESSERT:

EPLEKAKE I LANGPANNE 

En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små. Kaken passer utmerket å servere på dugnad eller i barnebursdag. Om høsten får du friske, sprø norske epler i sesong, som gjør kaken ekstra god på smak.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 18.12.2018 19:52:53