skip navigation
matprat logo
Svinekoteletter i steambuns

Ukemeny uke 4/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

PASTA MED RATATOUILLE

Det tar litt tid å lage en ordentlig ratatouille, men når duften av hvitløk, urter og grønnsaker brer seg i huset vet du at det var vel anvendt tid. Nykokt pasta med ratatouille er en nydelig vegetarisk middag som de aller fleste vi like.

HJEMMELAGET FISKEGRATENG

Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.

KYLLINGFILET MED BLOMKÅLRISOTTO 

Gjør en vri på risottoen ved å blande inn finhakket blomkål, valnøtter og salat. Mer trenger du ikke for å gi kyllingfileten nytt, fresht følge!

FISKEBURGER MED COLESLAW 

Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken kan du lage en nydelig fiskeburger! Hvis ikke, er fiskeburgerne i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med coleslaw og vips, så har du en deilig middag som passer både for store og små. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med  Reinsdyrskav med lun kålsalat

REINSDYRSKAV MED LUN KÅLSALAT 

Heilnorsk reinsdyrskav med asiatisk touch! Det er utrolig hvor godt reinsdyrkjøtt smaker sammen med hvitløk, ingefær, honning og soya. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med  Fiskeburger med coleslaw.

STEAM BUNS MED SVINEKOTELETTER 

Svinekotelett i dampede hveteboller er en skikkelig saftig godbit!  Balsamico, honning og sennep gir både syre, sødme og sting til kjøttet. 

LAMMEBOG MED KOMLER OG ROTMOS 

Det er populært å vende tilbake til de norske matrøttene for inspirasjon. Lammekjøtt, rotmos og komler er så norsk som det kan bli! Servert på denne måten, blir det rett og slett eksotisk.

UKENS DESSERT:

ANGEL FOOD CAKE 

Denne erkeamerikanske kaken har fått sitt navn fordi den innvendig er så hvit som englevinger, og så lett og luftig som en sky. I tillegg er den søt som en kjerub, og himmelsk god. Har du mange eggehviter til overs, er dette en genial måte å bruke dem opp på!

Klikk her for å se vår samling med   middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.45, server:MP-PRD-WEB08 10.12.2018 09:15:54