skip navigation
matprat logo
Indisk curry med strimlet svinekjøtt

Ukemeny uke 4/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

ENKEL POTET- OG PURRELØKSUPPE

Potet- og purreløksuppe er en nydelig suppe som kan nytes både kald og varm. Som forrett eller smårett, eller som en såkalt påbygnings-suppe siden den gjerne kan få følge av sprøstekt bacon, spekeskinke eller annet mørt kjøtt. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Kyllingfilet med sennep og tomat.


INDISK CURRY MED STRIMLET SVINEKJØTT 

Indisk curry er en super hverdagsgryte. Karripasta, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet med gulrot, sukkererter, kål og norsk svinekjøtt i strimler har du en spennende, smaksrik rett.

OVNSBAKT KYLLINGFILET MED SENNEP OG TOMAT

Kyllingfilet penslet med dijon-sennep og toppet med skivet tomat og en blanding av solsikkekjerner, griljermel, parmesan. Potetsalaten er laget med en dert pisket kremfløte, som gir den en herlig og lett kremet konsistens. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Enkel potet- og purreløksuppe .


SESAMSTEKTE LAMMEKOTELETTER MED NØTTECOUSCOUS 

Lammekoteletter i skiver er ypperlig kosemat – mørt, smakfullt og raskt å tilberede. Smakene i sesamblandingen passer glimrende sammen med lammekjøttet. 

FISKETACO

En herlig måte å spise fisk på. Fisketaco med smakfulle krydder, servert med hjemmelaget guacamole og rådkålsalat. Go fish! Go taco!


ASIATISKE KÅLRULETTER

Kålruletter er skikkelig norsk tradisjonsmat. Her har vi gitt klassikeren en asiatisk vri, og fylt den med mager kjøttdeig av svin, fullkornsris og masse deilig smak. Resultatet blir en sunn og god rett som passer perfekt på tapasbordet.

HELSTEKT INDREFILET AV STORFE

Indrefileten er det edleste og møreste kjøttet hos storfe, og lett å lage noe eksepsjonelt godt av. Indrefilet står jevnlig på menyen i de fleste bedre restauranter og passer også perfekt til hjemmemiddager med mange til bords.

UKENS DESSERT:

BRØDPUDDING 

Brødpudding er en god gammel slager av en dessert som aldri bør glemmes - så utrolig god og så lett å lage.

Klikk her for å se vår samling med 
middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 18.12.2018 20:43:35