skip navigation
matprat logo
Asiatiske kålruletter

Ukemeny uke 4/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

SAVOYKÅL MED SOPP OG BÆR

Savoykål er hodekålens elegante, krøllete søster, og er ganske lett å finne i butikkene i de mørkeste månedene av året. Den passer perfekt til denne varme kålsalaten med spennende dressing av solbærsirup og balsamico.

SESAMPANERT KYLLING MED EPLE- OG FENNIKELSALAT

Sesampanert norsk kylling blir både sprø og saftig. Servert med eple- og fennikelsalat, mozzarella og en liten skvett god olivenolje gir et perfekt måltid som fint kan serveres til middag.


SEIBIFF MED LØK

Sei er en ypperlig matfisk, og når vi snakker om smak stiller seien i en helt egen klasse. Seibiff med løk er god norsk hverdagsklassiker.


BIFF MED SØTPOTETCHIPS OG SQUASH

Skal du unne deg en skikkelig sunn fristelse så er en saftig og mør biff av norsk storfe en riktig så god idè. Sprø chips av søtpotet og tynnstrimlet squash er sunt tilbehør som smaker.


ASIATISKE KÅLRULETTER

Kålruletter er skikkelig norsk tradisjonsmat. Her har vi gitt klassikeren en asiatisk vri, og fylt den med mager kjøttdeig av svin, fullkornsris og masse deilig smak. Resultatet blir en sunn og god rett som passer perfekt på tapasbordet. 


PASTA MED ENTRECÔTE OG GORGONZOLA

Biff, pasta og Gorgonzola, kan det bli bedre? En pastarett med god tyngde og smak.


KRYDDERSTEKT YTREFILET AV SVIN MED SPINAT- OG NØTTESALAT

En godt krydret svinefilet med varm spinat- og aspargessalat, toppet med sprø løk og valnøtter - det er godt det!

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.5.1.27, server:MP-PRD-WEB09 26.07.2017 14:46:53